Företagscatering Stockholm – bra mat till bra priser 

Catering i Stockholm har under senare år kommit att byta skrud. Från att ha varit en ganska bespottad tjänst som mer har fungerat som ett nödvändigt ont så har det förvandlats till en heltäckande lösning för både företag och privatpersoner. Just företagscatering i Stockholm är det som tydligast exemplifierar denna förvandling. 

Beställde man företagscatering i Stockholm för några år sedan så kunde man räkna med mat som blivit uppvärmd, mackor med något pliktskyldigt pålägg – ost och skinka – samt kaffe och någon tråkig typ av kaka. Mat som, helt enkelt, måste ätas men som man äter utan någon njutning. Du har säkerligen varit på en konferens och kan i och med detta känna igen dig i hur företagscatering kan se ut. 

Genomtänkta, välsmakande menyer 

Numera dock så handlar företagscatering i Stockholm om att erkända restauranger tagit sig an ett område med stor inneboende potential. Det handlar om allt från välsmakande buffér vidare till plockmat – canapéer, snittar, smårätter – och om smörgåsar som är av det matigare slaget.

 Utöver detta så ser man även att exempelvis smörgåstårtan gjort en storstilad comeback och det är ju också, om man tänker efter, den ultimata saken att servera på en konferens sett till att de både är lätt och matigt på samma gång. 

Maten hämtar dessutom inspiration från alla världens hörn och tillagas med stor kärlek och av råvaror av högsta kvalitet. Det finns således all anledning att välja företagscatering i Stockholm till det större planeringsmötet, till en kick-off eller till exempelvis konferensen. 

Företagscatering – tänk på detta 

Det man dock bör ha i åtanke är att det finns skillnader i kvalitet mellan olika leverantörer av företagscatering. Var således noga med referenser och var noga med att du som beställare är med och utformar menyn efter hur gruppen som ska äta ser ut. 

Finns vegetarianer, veganer eller allergiker och hur många är ni? Se alltid till att vara noga med referenser och kolla hur pass lång erfarenhet företaget i fråga har innan du går vidare. 

Dags för företagscatering i Stockholm? Besök länken nedan för att kunna få mer information och tips för dig!
Företagscateringstockholm.se