Om oss

Vår ambition med den här sidan är att göra det svåra enkelt. Vi vill skapa en sida som uteslutande handlar om fester, events, mat och dryck. Med rötterna inom catering och som arrangörer av fester, events och olika festivaler – både större och mindre – så vet vi vad vi talar om.

Lång vana av catering och events

Vi vet vad som krävs för att lyckas och vi vet vilka saker som man måste tänka på i sin planering. Den kunskapen ska vi förmedla vidare. Genom tips, råd och allmänna idéer så ska vi skapa en sida vigd åt fester och som riktar sig till dig som ska styra skutan framåt. Det finns falluckor längs vägen och vi ska bygga broar över dessa.

Den perfekta festen är det alla strävar efter. Få lyckas och frågan är varför? Det handlar om väldigt många faktorer. Ju bättre man planerar – vilken mat ska serveras, vilken dryck passar, hur ska bordsplaceringen se ut och vilken musik/underhållning ska finnas inkluderad? – desto bättre förutsättningar ger man sig själv. Men, det handlar även om det spontana. Även i den mest helgjutna planeringen så måste det spontana få sippra in och skapa det där personliga, unika intrycket som fulländar festen. Vi ska visa när du ska gasa på och när du ska bromsa för att låta gästerna välja festens riktning.

Att mat och dryck spelar stor roll är en underdrift. Det gör allt! Serverar du god mat och en perfekt dryck till detta så har du vunnit halva slaget. Det som underlättar valet idag är det faktum att catering numera är en välutvecklad tjänst som passar alla typer av fester – från ett mindre mingel, till ett bröllop och hela vägen till det stora företagseventet. Vi ska titta närmare på vilka val som är möjliga att göra inom catering och visa dig vilka fördelar som finns med att betala för extern hjälp med mat, dryck och servering.

Välkommen till en sida som gör vardagen till en ren fest!